FAQ

• Hur loggar jag in på routern? Read Answer
  • Jag kan inte skapa en trådlös anslutning, eller jag tappar anslutningen. Read Answer
  • Vad är DMZ och hur ställer jag det på min DI-router? Read Answer
  • Why my DWR-953 router cannot connect to the Internet? Read Answer
  • Hur kommer jag åt att administrera min router? Read Answer
  • Hur ändrar jag Cloud routerns trådlösa inställningar? Read Answer
  • Hur kopplar jag upp mot min router? Read Answer
  • Vad används knappen på sidan av routern till? Read Answer
  • What is WPS? Read Answer
  • How do I change the SSID/network name of my router? Read Answer
  • Jag kommer åt routern, men kommer inte åt internet, vad kan det bero på? Read Answer
  • Hur gör jag en hård återställning till standardinställningar på min router? Read Answer
  • How do I change my D-Link Router's password? Read Answer
  • Hur ändrar jag lösenordet för inloggning till min DIR-router? Read Answer
  • Hur återställer jag min enhet tillbaka till fabriksinställningarna? Read Answer
  • How do I upgrade the firmware on my router? Read Answer
  • Vad kan det bero på att jag inte får ut full hastighet på det trådlösa på min 11N produkt? Read Answer
  • How to check system log for router? Read Answer
  • Hur återställer jag min router till fabriksinställningarna? Read Answer
  • Vad ska jag göra om jag INTE kan ställa in enhetens lösenord? Read Answer
  • Vad ska jag göra om jag glömmer enhetslösenordet för min mydlink-aktiverade produkt? Read Answer
  • Hur uppgraderar jag firmwaren på min router? Read Answer
  • Hur vet jag vilken anslutningstyp jag har? Read Answer
  • Why do I see only one network on my dual band router from the DIR range? Read Answer
  • Vad ska jag göra om installationsguiden inte hittar min enhet? Read Answer
  • Hur skapar jag scheman på min DIR-router? Read Answer
  • How do I configure QoS (Quality of Service)/ Traffic Control settings on my router? Read Answer
  • Vad betyder de olika lysdioderna på min DI-router? Read Answer
  • Hur kommer jag åt routerns webgränssnitt? Read Answer
  • How do I set up Website Filtering on my router? Read Answer
  • How do I back up the router’s configuration to my computer? Read Answer
  • How do I change the Wi-Fi Password on my router? Read Answer
  • Hur kan jag se vem som är trådlöst ansluten till min mydlink-router? Read Answer
  • How do I login to my router? Read Answer
  • Hur hittar jag utsidans (WAN) IP-adress på min router? Read Answer
  • Why is the connection slow or unstable on my LTE router if my internet provider has excellent LTE quality? Read Answer
  • How do I setup Internet Connection on my DSL-3580L router? Read Answer
  • Hur ändrar jag SSID på min trådlösa router? Read Answer
  • How to clone my PC MAC address to the router? Read Answer
  • Jag kan inte ansluta mig mot routerns webgränssnitt, vad kan man göra? Read Answer